Търсите ли висококачествена храна, вкусно подправени деликатеси, месо от различни видове птици и дивеч и изтънчени гурме продукти? Заповядайте в нашия месарски магазин в село Студено Буче! В него ще намерите всичко това и то на конкурентни цени!

Нашата страст е храната! А мисията ни  – да осигурим на своите клиенти най-висока категория продукти за да Ви гарантираме, че само и единствено месото и птиците с най – добър вкус попадат в чинията Ви! Доставка на одобрени, преминали през тестове за качество храни с личен щрих и комплимент от майстор-месаря! Всяко парче месо се нарязва по поръчка за Вас! 

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ, СПЕЦИАЛНО ЗА ВАШАТА ТРАПЕЗА, ВИНАГИ ПРЯСНО СВИНСКО, ТЕЛЕШКО И ПИЛЕШКО МЕСО! ДИРЕКТНО ОТ КУКАТА НА МЕСАРЯ!

Фирма „Марков 1991“ ЕООД работи в сътрудничество с „Университета по хранителни технологии – Пловдив“ – един от най-важните центрове в областта на хранителната промишленост на Балканския полуостров. Във висшето учебно заведение не само се изучават дисциплини, свързани с технологиите на месодобива, месните продукти и птичето месо, но се извършва и научноизследователска и развойна дейност в областта на хранително-вкусовата индустрия във всичките й сфери (основи на храненето, качество и безопасност на продуктите от животински произход, методи за консервиране на месото и др.). 

Нашият екип вярва, че храната трябва да бъде не само вкусна, но и здравословна! Ето защо мисията ни е проста: за да сте сигурни, че колбасите и пушеното месо, което сервирате на семейството си вкъщи, са полезни и произведени по природосъобразен и екологичен начин, гарантиращ придържането към най-високите изисквания за безопасност, ние Ви изпращаме придружаващ търговски документ, с който можете да проследите целия път на прасето и телето от фермата до Вашата маса!

Категории: Услуги

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder
Обадете се