ПРОМИШЛЕНО ПРИГОТВЯНЕ НА ХРАНА И ИНДУСТРИАЛЕН КЕТЪРИНГ

Ние предлагаме и услуги, свързани с промишлено готвене и индустриален кетъринг за Вашите тържества /сватби, кръщенета, рождени дни, абитуриентски балове, юбилеи и др. тип събития/. Поднесете на Вашите приятели, роднини, колеги и гости не само скара и сурово-сушени мезета с незабравим вкус, който гали небцето, но и пикантни, изпечени на дървени въглища месарлъци за вкусно похапване! Насладете се на Вашия празник, а ние ще се погрижим за останалото!

ОНЛАЙН МАГАЗИН

Осигурете си възможност за поръчка на неповторими деликатеси от всяка точка на България! Посетете нашия онлайн магазин и изберете продуктите, които желаете! Толкова е лесно! Стремим се чрез изградената електронна платформа да създадем максимално удобство за Вас, нашите клиенти, и да Ви бъдем полезни, без да обвързваме желанието Ви да похапнете вкусно с посещение в конкретен търговски обект! Ако въпреки това, искате да се срещнете с нас лице в лице и да се запознаете с дейността, която развиваме, можете да ни посетите и на място! Заповядайте в разположените ни в с. Студено буче цех за производство на месо и месни изделия и магазин за продажба на деликатеси и гурме продукти! Ще се радваме да се запознаем! Очакваме Ви! Станете наш клиент! Ние работим с утвърдени майстор – готвачи, ресторантьори, кетъринг компании и местни семейства в Северозападна България! 

Освен богатия ни стандартен асортимент от месни изделия, ние Ви предлагаме възможност да станете специалисти в производството на колбаси и продукти от мляно месо! Как? Само и единствено при нас можете да поръчате продукт, който изцяло отговаря на Вашите желания и специфични изисквания! Произвеждаме шпекови салами, луканки, суджуци, чоризо и др. бутикови изделия, изцяло съобразени с Вашия изтънчен вкус! Вие сте тези, които определяте вида на месото (телешко, пилешко, свинско или комбинация от тях) и вложените подправки, тяхното процентно количество и съотношение! Придайте уникалност на поднесените от Вас мезета за всеки различен повод! Бъдете единствени и неповторими! Зарадвайте тези, с които споделяте своята закуска, обяд или вечеря! Храната е удоволствие! Нека й се насладим заедно!

МИНИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО ЗА ПОРЪЧКА ОТ АРТИКУЛ – 30 КГ

МАГАЗИНЪТ В С. СТУДЕНО БУЧЕ

Търсите ли висококачествена храна, вкусно подправени деликатеси, месо от различни видове птици и дивеч и изтънчени гурме продукти? Заповядайте в нашия месарски магазин в село Студено Буче! В него ще намерите всичко това и то на конкурентни цени!

Нашата страст е храната! А мисията ни  – да осигурим на своите клиенти най-висока категория продукти за да Ви гарантираме, че само и единствено месото и птиците с най – добър вкус попадат в чинията Ви! Доставка на одобрени, преминали през тестове за качество храни с личен щрих и комплимент от майстор-месаря! Всяко парче месо се нарязва по поръчка за Вас! 

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ, СПЕЦИАЛНО ЗА ВАШАТА ТРАПЕЗА, ВИНАГИ ПРЯСНО СВИНСКО, ТЕЛЕШКО И ПИЛЕШКО МЕСО! ДИРЕКТНО ОТ КУКАТА НА МЕСАРЯ!

Фирма „Марков 1991“ ЕООД работи в сътрудничество с „Университета по хранителни технологии – Пловдив“ – един от най-важните центрове в областта на хранителната промишленост на Балканския полуостров. Във висшето учебно заведение не само се изучават дисциплини, свързани с технологиите на месодобива, месните продукти и птичето месо, но се извършва и научноизследователска и развойна дейност в областта на хранително-вкусовата индустрия във всичките й сфери (основи на храненето, качество и безопасност на продуктите от животински произход, методи за консервиране на месото и др.). 

Нашият екип вярва, че храната трябва да бъде не само вкусна, но и здравословна! Ето защо мисията ни е проста: за да сте сигурни, че колбасите и пушеното месо, което сервирате на семейството си вкъщи, са полезни и произведени по природосъобразен и екологичен начин, гарантиращ придържането към най-високите изисквания за безопасност, ние Ви изпращаме придружаващ търговски документ, с който можете да проследите целия път на прасето и телето от фермата до Вашата маса!

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ….

България е държава, в която традиционно се консумират месо и месни продукти. Още в миналото, месото и приготвяните от различните видове месо ястия (свинска и пилешка кавърма, винен кебап, родопска капама и др.) са заемали централно място на трапезата на българина. Свинското месо с ориз, пилето със зеле, телешкото варено са гозби, познати на не една или две домакини.

Предимство на различните видове меса е, че те могат успешно да се съчетават с почти всички зеленчуци (картофи, моркови, лук, чушки, зеле, тиквички и др.), с отделните варива (боб, леща, грах, ориз) и с множество хранителни продукти, които могат да бъдат открити в търговската мрежа (кашкавал, топено сирене, гъби, макарони, спагети и т. н.). По този начин се получават не само отлични вкусови съчетания, но и се осигурява цялата гама от хранителни вещества, витамини, минерали и микроелементи, от които нашето тяло ежедневно се нуждае. Обикновено това става чрез комбинация на определен вид месо (източник на протеини) с определен вид зеленчук (източник предимно на въглехидрати) или друг вид продукт (напр. култивирани печурки – източник на биотин).

Всички знаем, че именно месото и различните по вид месни произведения (шунки, бекон, шпек салами, пастърми, сервилати, сушеници и др.) са от изключително важно значение за храненето. Те осигуряват голямата част от така важните за нас белтъчини (протеини), които изграждат човешкия организъм и са необходими за неговото правилно функциониране. Нашият организъм не притежава биологична способност сам да произвежда тези хранителни вещества, поради което трябва да си ги набавя отвън – именно чрез консумацията на различни видове меса и месни произведения.

Консумацията на месо и месни произведения под каквато и да е форма е не само необходимост и изграден у хората хранителен навик, израз на висока хранителна култура, но и гаранция за здравословно хранене, което набавя така значимите аминокиселини, осигурява разнообразие откъм вкус, нормален растеж и правилно развитие на човешкия организъм, дава ни енергия и ни прави работоспособни и жизнени! 

Обадете се